Mi a teendőm, ha rendelni szeretnék gyermekemnek mesekönyvet?

Ha szeretnél rendelni mesekönyvet, akkor látogass el Webshopomba: http://webshop.mindennapraegyjatek.hu/ !



A levélben írd meg:

- melyik mesét szeretnéd megrendelni

- a szereplők nevei (tehát a gyerekek nevei) Természetesen, ha csak egy gyermek van, akkor csak ő lesz a mesekönyvben. Ez nem gond! (vagy, ha több, mint kettő, az sem gond!)

- fényképek a gyerekekről. A fényképek jó minőségűek legyenek, és -ha lehet - legyen közöttük szemből és oldalról készített kép is. Nem kell túl sok. Elég kb. 5-6 db egy gyerekről.

-ha van kedvenc labdája gyermekednek (nálunk egy Arsenalos labda), annak fényképét is küld el. (Ha nincsen, sima focilabdát rajzolok a mesébe.) Erre természetesen a karácsonyi mesénél nincsen szükség!

-cím, ahová postázhatom a kész mesekönyvet

Amennyiben a Karácsonyi mesét rendeled, a fentieken kívül küldened kell még:

-fényképet a szülőkről

-fényképet azokról, akikkel együtt elmennek szánkózni. Ez lehet csak egy gyerek (mondjuk a gyermeked legjobb barátja) szülőkkel, vagy nélkül, lehetnek a nagyszülők, barátok, unokatesók stb.

-a szereplők nevei. Azt is írjátok meg, hogy Titeket, hogy szólít a gyermeketek (anya, anyu, mama...)

-mivel szeretném minél személyesebbé tenni a mesekönyvet, kérlek írd meg, mik a kedvenc játékai gyermekednek (pl. autók, hangszerek, plüssállatok, szerszámok, babák stb), hogy a mese elején a gyerekszobába ilyen játékokat rajzolhassak. Ha esetleg van egy nagy kedvence, annak fényképét is elküldheted.

-Ha van ilyen, akkor kérlek azt is írd meg, hogy mit szeretne gyermeked a karácsonyfa alatt találni. Ha már tudod, mit fog kapni, azt is írd meg, és akkor a mesében is azt fogja kapni.

Ha bármi kérdésed van, csak írj!